Website development en webdesign

Web development

Meer en meer wordt uw website beschouwd als het belangrijkste visitekaartje van uw vennootschap. Het is dan ook uitermate belangrijk dat uw website niet alleen mooi oogt, maar ook steeds up-to-date is. Daarbovenop is het belangrijk dat uw website u iets oplevert. Uw website moet u een goede return-on-investment leveren. 

Standing Out ontwikkelt kwalitatieve dynamische websites. Wij begeleiden u vanaf de start en denken met u mee doorheen het ganse proces. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met het bouwen van websites. 

Wij ontwikkelen websites met het Umbraco Content Management Systeem. Hierdoor kunt u zeer eenvoudig zelf uw website up-to-date houden. U wijzigt uw website wanneer u zelf wenst en bent niet meer afhankelijk van een derde partij. Via Umbraco kan u zelf teksten aanpassen, foto's opladen enz... 

Bij de ontwikkeling van uw website schenken wij de nodige aandacht aan Search Engine Optimalisatie (SEO). Hierdoor wordt uw website beter gevonden in zoekmachines zoals bvb Google.

Smartphones en tablets zijn niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Uw website moet hier dan ook rekening mee houden. 50% van het internet verkeer van een website komt tegenwoordig van een mobiel toestel. Om uw website er mooi uit te laten zien op alle mobiele toestellen, bestaat er een techniek genaamd 'Responsive Design'. Hierdoor hoeft uw website maar 1 keer gemaakt te worden, en ziet deze er toch anders uit op een smartphone of op een desktop computer. Uiteraard ontwikkelen wij bij Standing Out onze websites Responsive.

Voor designers en webagencies kunnen wij technische ondersteuning bieden. Terwijl u de grafische kant verzorgt, kunnen wij de technische uitwerking van de website voor onze rekening nemen. U bezorgt ons de layout van uw klant, wij zorgen voor de Umbraco integratie, jQuery en HTML code en alle andere technische zaken. Op deze manier kunt u meer tijd besteden aan uw core-business en aan uw klant. 

Website hosting

Windows hostingUw website heeft een plaats nodig, uw website zweeft immers niet zomaar rond op "het internet". Uw website bestaat uit verscheidene bestanden, gaande van teksten, foto's, video's tot complexe databases. Al deze bestanden moeten ergens veilig gehost worden.

Standing Out levert hosting diensten voor zowel kleinere websites als grotere webtoepassingen. Bij elke hosting is ftp toegang voorzien (om uw bestanden te kunnen overbrengen), verscheidene e-mailadressen en een MySql of Sqlserver database.

Onze hosting pakketten bevinden zich op Windows Servers. Deze zijn voorzien met het meest recente Asp.Net platform, Sqlserver, maar ook PHP en Mysql. Op onze hostings kunt u perfect uw Umbraco of Wordpress site hosten.

Via een controle paneel kunt u zelf e-mailadressen beheren, databases aanmaken en ftp toegang regelen. 

Al onze Windows hostings worden dagelijks gebackupped naar een externe server. Wij maken gebruik van HP servers, daarbovenop zijn de servers afgeschermd met een firewall en voorzien van RAID schijven. De servers zijn ondergebracht in een professioneel datacenter met een netwerk availability van tenminste 99.9% op een backbone van 550Gbit/sec. Veiligheid en continuïteit staat voorop.

Software development

Software developmentElk bedrijf werkt op zijn eigen manier. Vaak voldoet net om die reden ook de standaard software niet aan uw noden. Of zit de standaard software zo vol met extra features dat u door het bos de bomen niet meer ziet. Bij Standing Out beseffen we dat maar al te goed.

Wij ontwikkelen software op uw maat. In overleg met u bepalen we wat u nodig heeft, wat het beste werkt voor uw bedrijf, uw medewerkers en zelfs uw klanten of leveranciers. Het resultaat is een software pakket dat precies doet wat u wenst en wat u nodig heeft. Niet meer, niet minder.

Facturatiepakket, inventarisatiesoftware, personeelsbeheersysteem of uw volledig eigen toepassing, wij automatiseren de nodige bedrijfsprocessen tot een gebruiksvriendelijke toepassing. 

Wij zijn gespecialiseerd in Microsoft Dotnet ontwikkeling met C# (C-sharp). Termen zoals MVC, Linq, Rest, WCF services zijn voor ons dagelijkse kost. Ook voor uw bestaande software kunt u op ons een beroep doen. 

Webshops

WebshopU wilt graag uw producten verkopen via internet. Dan vindt u bij Standing Out de perfecte partner voor de ontwikkeling van uw webshop. 

Tegenwoordig zijn er al veel webshops te vinden op internet. Reden te meer om extra aandacht aan uw online winkel te besteden, en net dat tikkeltje extra te bieden voor uw klanten.

Bij de ontwikkeling van uw shop moet u dan ook over een aantal zaken nadenken:

  • moet uw shop meertalig zijn?
  • wenst u online betaling? Paypal, Visa?
  • heeft u rekening gehouden met wettelijke bepalingen? bvb verkoop op afstand
  • wilt u uw shop integreren met uw facturatiepakket?
  • ....

 

Wij hebben ruime ervaring met het ontwikkelen van e-commerce sites gaande van eenvoudige one-product shops tot volledige shops met online betaling. Wij bouwen uw webshop volledig volgens uw wensen en rekening houdende met uw budget. U kunt de volgende Amazon, Coolblue of Zalando worden!

Social media

social media

Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, Pinterest, Instagram en zo kunnen we nog een tijdje doorgaan. Elke maand komt er wel een nieuw social medium bij. Kunt u het nog bijhouden?

Als bedrijf kunt u tegenwoordig niet meer rondom de sociale media. Nochtans is het geen opdracht zonder enig risico. Via de sociale media kanalen kunt u snel veel mensen bereiken, maar dat zich ook tegen u keren. Enige voorzichtigheid is daarom vaak wel geboden. 

Standing Out helpt u bij uw aanwezigheid op de diverse sociale media. U hoeft vaak niet op alle media aanwezig te zijn. Indien u bijvoorbeeld voornamelijk B2B werkt, heeft u een medium als Facebook weinig meerwaarde. Wij helpen u bij het maken van uw keuze. Wij verzorgen de configuratie van uw kanalen, en zorgen ervoor dat deze er ook aantrekkelijk uitzien voor uw klanten met de gepaste profielfoto's, paginafoto's,enz... 

Standing Out zorgt eveneens voor de integratie van uw sociale media kanalen met uw website. Zo krijgt u een wisselwerking waarbij uw website extra bezoekers kan creëren voor uw mediakanaal en vice versa. 

Mailings

MailingE-mail marketing is een krachtige marketing tool die toelaat om snel en goedkoop een groot aantal klanten te bereiken. Met een beperkt budget kan je al je klanten op de hoogte houden van je laatste nieuws, acties, evenementen en veel meer. E-mail marketing is ook heel efficiënt, de respons op een mailing ligt vaak hoger dan marketing acties via de klassieke post.

Mailings kunnen ook zeer eenvoudig gepersonaliseerd worden. Van naam tot adres, klantencode of zelfs een gepersonaliseerd kortingspercentage. Via een gepersonaliseerde mailing geeft u uw klant het gevoel dat de mailing echt naar hem persoonlijk werd verzonden.

Standing Out helpt bij het verzenden van uw nieuwsbrieven en mailings. Voor het verzenden van mailings gebruiken wij de mailinglist software MailingChimp. Deze online software biedt uitgebreide mogelijkheden voor het verzenden van mailings. Wij digitaliseren uw mailing in MailChimp, zorgen voor aangepaste personalisatie, importeren de e-mail adressen en doen de uiteindelijke verzending.

Achteraf kunt u ook beschikken over uitgebreide rapportage. U kan zien wie de mailing al geopend heeft, wie er al geklikt heeft. U kunt ook zien welke e-mail adressen niet meer in gebruik zijn, wat altijd handig is voor een volgende campagne. Kortom via de rapportage kunt u perfect uw mailing opvolgen. Is er iets niet duidelijk, dan helpen wij u verder!